Skip to main content

KEZEK - KERESZTYÉN EGYHÁZI ZENÉS EVANGELIZÁCIÓS KONCERTEK május 27-28-29-én 16:00 órától a Dunaharaszti Baptista Imaházban

Érvényes: 
2024.05.26
Május 27-én, pénteken 16:00 órától vendégünk lesz a Légli Kerámia Manufaktúra. Ezen a délutánon bárki kipróbálhatja, hogyan lehet agyagból megformálni a körülöttünk lévő világot. Az alapanyagokról és az eszközökről mi gondoskodunk.
Az 1983 óta működő balatonboglári Légli Kerámia Manufaktúrában a látogatók megismerkedhetnek a magyar népi- és polgári hagyományokra épülő kerámiakészítés folyamatával és termékeivel: csempekandallókkal, kézzel festett étkészletekkel, kerti kerámiákkal, sütő-főző edényekkel, fekete kerámiákkal, kézzel festett Habán dísztárgyakkal.
Május 28-án, szombaton 16:00 órától Tisza Attila baptista lelkipásztor mutatja be két könyvét. Zenél a keresztény bluegrass zenét játszó Blue Danube Bluegrass Band. A bluegrass amerikai zenei stílus, a folk és a country műfaj közé tehető.
Május 29-én, vasárnap 16:00 órától koncertet ad a Golgota Gospel Kórus, amely dalaiban is a Biblia igazságát hirdeti. Jókedvű, sokszínű előadásuk legfőbb célja, hogy a zenén keresztül megszólítsa az embereket, hogy minél többen személyesen ismerhessék meg Istent.
Minden programunk ingyenes, mindenkit nagy szeretettel várunk!
A KEZEK programsorozat Magyarország Kormányának támogatásával valósul meg.